Premierul s-a întâlnit cu ambasadorul Ucrainei la Chișinău

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit, astăzi, cu ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Ivan Gnatâşin.

Oficialii au discutat, cu acest prilej, despre stadiul actual şi perspectivele relațiilor bilaterale moldo-ucrainene.

De asemenea, a fost analizat nivelul realizării înțelegerilor convenite în cadrul întâlnirii recente dintre Premierul moldovean şi Președintele ucrainean, Petro Poroşenko.

Menționăm că, ieri, 31 octombrie, Ucrai­na l-a che­mat pen­tru con­sul­tă­ri pe amba­sa­do­rul ucrai­ne­an de la Chi­şi­nău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ciubuc ion

    Ccolaborarea economica si politica cu vecinul Ukraina este vitala pt.Moldova,ceea ce Dodon se pare ca uita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *