Premierul Gaburici vrea să aducă “bani în ţară” prin reluarea exporturilor de ouă

Premierul, Chiril Gaburici, a declarat în cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului că s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor, Anatol Arapu, guvernatorlul Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu, ministrul Economiei, Stephane Christophe Bride şi Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Aceştia au discutat situţia pe piaţa valutară, însă Gaburici nu a anunţat dacă au fost luate careva hotărâri. Totodată premierul a anunţat că va avea săptămâna viitoare mai multe întâlniri cu reprezentanţii instituţiilor bancare, “iar cu ministerul Economiei şi ministerul Finanţelor vom verifica situaţia exporturilor, unde avem scădere a volumului de export.” Gaburici a declarat va avea o întâlnire cu conducerea Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA), “sa vedem cu ce probleme ne confruntam la export de carne şi ouă, aceste exporturi ar aduce bani în ţară,” a declarat premierul Gaburici.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Grisa

  Cu un ministru al economiei un tehnocrat de origine europeana,avem sanse ca economia sa ajunga la apogeul sau de aspiratii spre dezvoltare!

 2. Goriță

  ASASINATE CONTRA UNIONISTILOR
  –––––––––––––––––––————————————
  78. – Ionică Butmalai /1964-2014/. Primul deputat din fostul Parlament care
  s-a declarat deschis UNIONIST la o întrevedere cu Președintele României
  Klaus Johannis. La Inceputul lui dec.2014 intentiona sa faca o declaratie publica despre securitatea RM si sa demaste agentii filorusi din Guvernul RM in solda Kremlinului. Pentru acest lucru cât si pentru pozitia lui tranșantă anti-mafiotică și anti-oligarhică a fost împușcat la Cahul. SIS-temul anti-uman și anti-românesc manipulează opinia publică cu povești
  de „sinucidere”, etc. Vlad Gheorghe Filat, Șeful PDLM l-a marginalizat totalmente
  și SIS-tematic pe Butmalai în ultimii ani din cauza UNIONISMULUI

 3. baba Evdochia

  …export de ouă ca să crească valuta forte..hai că-i bună!.Adică? Cum ar spune..cu componente cipuri…vreo 50 t. de aur..telefoane moldforte…etc..Poate şi cu ouă..doar de sunt dale’ lui..Filat…Voronin.. că sunt cu gălbenuş din aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *