Premierul Chicu pleacă miercuri la Moscova. Cine îl va însoți și cu cine va avea întrevederi

Ion Chicu va întreprinde prima sa vizită oficială de lucru în calitate de prim-ministru la Moscova. Potrivit serviciului de presă al Guvernului, vizita este programată pentru ziua de mâine, 20 noimebrie.

În cadrul vizitei de lucru în Federația Rusă, premierul Ion Chicu va avea întrevederi cu omologul său, premierul rus, Dmitri Medvedev, dar și cu președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexei Miller.

Serviciul de presă al Guvernului ne-a mai comunicat că Ion Chicu va fi însoțit la Moscova de mai mulți membri ai cabinetului de miniștri printre care: ministrul Afacerilor Externe – Aureliu Ciocoi, ministrul Economiei – Anatol Usatîi, ministrul Agriculturii – Ion Perju și bașkanul Găgăuziei – Irina Vlah. Din delegație va face parte și Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al companiei „Moldovagaz”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *