PLR nu va avea un candidat propriu în această campanie

PLR nu va avea un candidat propriu sau predilect în această campanie, reieşind anume din calculul de a nu face jocul alianţei de guvernământ care urmăreşte fărâmiţarea maximă a forţelor politice anti-sistem, anunță partidul printr-un comunicat de presă.

PLR precizează că a purtat discuții atât cu partidele apărute recent pe valul protestelor generate de marile furturi din sistemul bancar, cât şi cu partidele care consideră drept prioritate reunificarea R. Moldova cu România.  Ca finalitate, tentativa de identificare a unui singur candidat s-a soldat cu îngustarea la maxim a platformei şi cu furnizarea (la moment) a doi candidaţi de acelaşi profil politic. Este un rezultat invers celui pentru care PLR a optat: în loc să se unifice forţele, ele au provocat, fără să vrea, o fragmentare a eşichierului pro-european, pro-unionist, anti-oligarhic şi anti-sistem.

Astfel, PLR  s-a declarat liber de orice angajament care poate conduce la fragmentarea forţelor politice anti-oligarhice şi anti-sistem. PLR a făcut apel către toate forţele politice să dea dovadă de clarviziune şi de solidaritate în lupta cu regimul oligarhic care a furat miliarde din visteria statului, a înfundat populaţia în sărăcie şi deznădejde, a abătut R. Moldova de la drumul integrării naţionale şi europene.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Ceban Victoria

    Mai intii Maia sa vindut Tzopilor, acum si PLR e in buzunarul lor. Care lupta anti-oligarhica, daca toti sunteti cumparati de niste oligarhi? Rusine sa va fie!

  2. Alissa A.

    Iata acestea mai copti la minte au inteles ca nau nici o sansa si s-au retras dar Maia ca o oaie de cimp ar trebui sa ia exemplu si sa se retraga ca orcum nare asta sanse de-a fi presedinte!!

  3. Vlad

    Toti se vor sefi, dar pentru aceasta trebuie munca asiduu si implementarea multor angajamente, aceasta is idoresc cetatenii tara sa progreseze, dar nu sa fie stagnate multe reforme de catre unii, care isi doresc cu tot dinadinsul la putere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *