Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Platfoma DA și-a anunțat candidata…

Platfoma DA și-a anunțat candidata pentru funcția de primar al mun. Bălți. Cine este aceasta?

Platforma Demnitate și Adevăr și-a anunțat candidatul la funcția de primar al mun. Bălți. Este vorba despre Arina Spătaru, șefa organizaţiei teritoriale Bălţi a Platformei Demnitate şi Adevăr. „Vin să fac ordine în oraș”, a declarat ea.

Până la acest moment, Arina Spătaru este prima și singura candidată care a depus la CEC toate documentele pentru a se înscrie în cursa la șefia mun. Bălți.

Alegerile locale în mun. Bălți va avea loc la 20 mai curent. Asta după ce, Renato Usatîi, primarul mun. Bălți, aflat la Moscova, și-a anunțat demisia din funcție de edil. Declarația a fost făcută în timpul unei intervenții video în cadrul emisiunii Politica de la TV8, din 12 februarie 2018. Usatîi a declarat că decizia de a demisiona anume acum, oferă posibilitatea ca următoarele alegeri în Bălți să aibă loc pe 20 mai, curent, odată cu alegerile anticipate locale din toată țara. Până la alegeri anticipate, interimatul este asigurat de Nicolae Grigorișin, ajuns consilier municipal în 2015 pe listele Partidului Nostru.