Plahotniuc nu a votat pentru finul Candu

Vlad Plahotniuc nu a participat la votul pentru desemnarea conducerii Parlamentului. Democratul a participat la şedinţa de astăzi a Legislativului însă după prima pauza luată de deputaţi în care a fost semnat acordul de constituire a alianţei “Moldova Europeană”, între PLDM şi PDM,  a părăsit sala de şedinţe. Astfel, acesta nu a participat la votarea finului său în funcţia de preşedinte al Legislativului.Amintim că vineri, 23 ianuarie, 2015 Andrian Candu a devenit preşedinte al Parlamentului fiind votat de 59 de deputaţi ai PDM, PLDM şi PCRM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Dinis

    Ce importanta are a votat sau nu Plahotniuc, important este ca situatia de criza politica a fost deblocata, acum va fi posibil de continuat cursul european.

  2. Era si…”cazul” sa faca oficial dovada ca nu si-a votat finul!! Nu este el cel mai impartial …impartitor de dreptati pentru poporul moldovenesc al lui DIACOV-LUPU? I-a spus-o chiar asa de la obraz si in limba rusa colegului sau de la PL, Valeriu Munteanu !!

  3. Rodica Mahu

    Plahotniuc a facut un gest de apreciat. Plus la asta a dat de inteles ca in Parlament lucrurile se pot rezolva si fara implicarea sa. Or poate intradevar nu a reusit sa ramana pina la urma, totusi omul are afaceri serioase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *