Petru Jardan, despre solicitarea PG de ridicare a imunității sale: „Este o surpriză și pentru mine…”

Deputatul de la Partidul Șor, Petru Jardan, pentru care azi Procuratura Generală (PG) a solicitat ridicarea imunității, se află în România și declară că cererea PG este o surpriză pentru el. Acesta susține că va reveni în țară, iar după ce va afla detalii despre temeiul solicitării, va reveni cu comentarii.

„Sunt în România. Nu am ce comenta în legătură cu cererea PG, este o surpriză și pentru mine. O să revin în țară luni, eventual, marți, cel târziu, și o să văd despre ce merge vorba. Nu cunosc de ce s-a cerut asta. Chiar e o surpriză. Când o să am informații, o să vin și eu cu ceva comentarii”, a declarat Jardan pentru ZdG.

După ce Parlamentul a primit azi două cereri de la PG privind ridicarea imunității lui Petru Jardan, de la Partidul Șor, și Vladimir Cebotari, PDM, Comisia Juridică numiri și imunități s-a convocat, începând cu ora 10.30, în ședință. 

Sursa foto: Fb/ Petru Jardan


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *