Pentru cine a votat prim-ministrul Republicii Moldova

Prim-ministrul Pavel Filip a declarat la ieșirea din secția de votare că și-a dat votul pentru Partidul Democrat din Moldova (PDM):

„Am votat pentru echipa noastră, pentru echipa Partidului Democrat, care a demonstrat prin fapte că poate guverna o țară. De asemenea, pe această circumscripție am votat pentru colegul din echipa noastră, domnul Veaceslav Nedelea, care este un om care poate reprezenta cu demnitate în Parlament această circumscripție”

Referitor la noua procedura de votare, Pavel Filip a declarat că „a fost una foarte simplă”. „Din câte ați observat nu a luat mai mult timp precum vorbeau foarte multă lume”, a spus premierul.

Pavel Filip este candidat pe circumscripția uninominală nr.20, Strășeni, din partea PDM.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *