PD organizează mâine protest pentru susținerea noului Guvern?

Liderul partidului „Partidul Nostru”, Renato Usatîi a declarat astăzi că Partidul Democrat ar putea organiza mâine, 22 ianuarie, o acțiune de protest pentru susținerea noului Cabinet de miniștri, condus de Pavel Filip.

Potrivit acestuia, oamenii ar fi șantajați cu pierderea locului de muncă și bani. Renato Usatîi i-a îndemnat însă,  să se alăture protestelor opoziției.  „Am primit informația din teritoriu că mâine, la ora 8:30, PD organizează oamenii la proteste în fața Academiei de Știință. Mâine vom veni și noi să protestăm, să fie toată țara la Chișinău. Mă adresez celor care sunt obligați să vină la protestul PD: Veniți și alăturați-vă nouă!”, a declarat Usatîi.

Precizăm că scuarul Parlamentului a fost rezervat pentru perioada dintre 19 și 31 ianuarie 2016 de către Asociaţia Obştească „Garlem”.  Această asociație este organizatorul protestului Partidului Democrat din 13 ianuarie curent. Potrivit datelor publice, declarația a fost depusă pe 18 ianuarie, iar la manifestație vor participa circa 20 de mii de persoane.

Untitled


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. Gerald Butler

  Platforma DA si Usatii organizeaza actiuni de protest in fiecare zi, de ce o alta parte nu ar putea face unul?

 2. Reformatorul

  PD sau oamenii care sustin stabilitatea nu vor anticipate?! ZDG v-ati transformat in niste lingai a Pro Rusilor din presa de investigatii Pro Europeana, e jalnic.

 3. Ecaterina M-a

  doar Usatii poate scoate oamenii la protest si sai plateasca gandonul scuzati expresia

 4. tarasov ion

  PDM daca face miting proguvern este dreptul lor,dar nuneste bine sa face un miting cand sunt si alti protestari,dar PDM a mai facut asta si nu se lasa nici acum,iar eu cred ca se face asta pt,a iesi cu scandal sau chiar bataie,,

 5. Simion

  Adevarul este in toate unul…Potaia Democrizata Mamutica organizeaza un pro-test – extraconjugal – cu PLepra.

 6. Anatolie Mereuta

  Eu nu inteleg cum vine asta protest pt,sustinerea guvernului,pt,cand este un protest esta este impotriva a ceva sau cineva,poate un miting de sustinere a guvernului dlui Filip,,Dar este cred eu neinspirat sa se faca un miting de sustinere cand sunt demonstratii anti guvern si antiparlament,existand riscul unor batai in strada intre cele doua tabere contrare,,,iar democratia de la noi este slaba si poate fi calcata in picioare,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *