PCRM pune accentele pe „constructiv”

Chiril Gaburici, candidatul la funcția de premier, precum și deputaţii PCRM au avut o întrevedere.

„Discuțiile au fost ca întotdeauna constructive. Chiril Gaburici a fost foarte constructiv, foarte concret. El își asumă această responsabilitate ca să candideze la funcția de prim ministru și noi am salutat această decizie a lui. Am discutat despre aceea că vom fi foarte constructivi și în ziua când va fi pusă spre votare și lista nominală a miniștrilor”, a menţionat Vladimir Voronin, liderul comunist.

Totodată, Chiril Gaburici a precizat că împreună cu deputaţii PCRM a întocmit o listă de comentarii și idei care pot fi studiate și analizate.

„Am discutat despre ce trebuie de făcut pentru a scoate țara din impas din punct de vedere economic și social”, a spus Chiril Gaburici.

Menționăm că Chiril Gaburici a fost propus de către PLDM la funcţia de premier. Acesta s-a întâmplat după ce Guvernul Leancă nu a obținut numărul total de voturi pentru a fi ales.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *