Pavel Filip se află, în perioada 14-16 martie 2016, într-o vizită la Bruxelles

Premierul Pavel Filip se află, în perioada 14-16 martie 2016, într-o vizită la Bruxelles, unde participă la cea de-a doua Reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, se anunță într-un comunicat de presă al Guvernului.

În cadrul şedinţei din 12 martie a Executivului, a fost aprobată componenţa nominală a delegaţiei ţării noastre, din care fac parte: vicepremierii Gheorghe Bălan, Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Octavian Calmîc, ministru al Economiei, precum şi miniştrii Finanţelor, Octavian Armaşu, Justiţiei, Vladimir Cebotari, Mediului, Valeriu Munteanu, Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, Agriculturii şi Industriei Alimentare, Eduard Grama, menționează aceeași sursă.

Programul vizitei la Bruxelles a Premierului Pavel Filip include şi o serie de întrevederi cu înalţi oficiali din cadrul structurilor europene, în cadrul cărora vor fi prezentate rezultatele obţinute de Executiv în procesul de promovare a reformelor, dar și prioritățile de dezvoltare a ţării noastre, în perioada următoare, se spune în încheiere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. alex kooper

    Dupa aceasta vizita sper sa se miste totul in Moldova mai cu fierbinteala si cu silinta. Poporul asteapta fapte si rezultate. Hai odata doamne si in Moldova sa rasara soarele….

  2. Teodor Țăranu

    Are el Filip potențial, sper doar să nu se oprească din activitatea eficientă din anumite motive că asta ar fi caput pentru Moldova. Cât de vizită, sper că europenii măcar știu cum să aprecieze, că moldovenii nu prea pot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *