PAS a lansat acțiunea „Luăm Moldova la /pas/”

Partidul Acțiune și Solidaritate a lansat  acțiunea „Luăm Moldova la /pas/”.  ” Ne propunem să informăm cât mai mulți oameni despre prioritățile noastre și despre modul în care vrem să schimbăm starea de lucruri în Republica Moldova; dar și să auzim ce au de spus cetățenii noștri”, au menționat membrii PAS.

PAS a fost constituit la 15 mai curent. Atunci, Maia Sandu a subliniat  că  PAS tre­buie să vină cu idei alter­na­tive la poli­ti­cile pro­mo­vate de guver­nare. “Noi tre­buie să fim cei care sta­bi­lesc stan­darde  de com­por­ta­ment şi cul­tură poli­tică. Ne dorim ca peste 10-20 de ani să fim la fel de mân­dri că sun­tem mem­bri PAS”, a menționat Sandu. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *