PAS: „100 de zile de incompetență de la investirea în funcție a lui Dodon”

Membrii Biroulului permanent național al PAS a venit cu aprecierea celor 100 de zile de la ocuparea funcției de șef al statului de către Igor Dodon.

„În tot acest timp Dodon ne-a demonstrat că este președintele scuzelor. Referendumul propus de către el nu este decât un joc pentru a ne distrage atenția de la problemele reale… Observăm cum PDM și PSRM colaborează: împart posturile de ambasadori, împart televiziunile care manipulează zilnic populația etc. De asemenea, Dodon a numit în funcție de judecători persoane cu probleme de integritate, dar loiali PDM-ului. Dodon ne vrea ignoranți și dezinformați, ca să fim ușor de manipulat”, au declarat reprezentanții PAS.

Amintim că, în cadrul evenimentului de prezentare a raportului primelor 100 de zile în funcția de șef al statului, Igor Dodon a anunțat că a semnat un decret prezidențial prin care convoacă un referendum național pe 4 subiecte: abrogarea legii prin care miliardul furat din sistemul bancar a fost transformat în datorie de stat, acordarea de împuterniciri suplimentare președintelui, scăderea numărului de deputați și introducerea în școli a „Istoriei Moldovei”. Referendum ar urma să fie organizat în data de 24 septembrie 2017 și va avea un caracter consultativ.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Traian

    Din pacate, Dodon nu va avea niciodata ceva de spus. El nu este decat o marioneta, manevrata de Putin. Din pacate, mai avem de asteptat cativa ani pana sa scapam de el. Poate aceasta a fost o lectie dura pentru cei care l-au votat pe presedintele inexistent in Republica Moldova, dar foarte prezent la Moscova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *