Partidul Șor a prezentat candidatul pentru funcția de primar al mun. Bălți

Pavel Verejan este candidatul Partidului Politic „Şor” pentru funcția de primar al mun. Bălți. Biroul local al Partidului Politic „Șor” a prezentat astăzi, 17 aprilie, candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți din partea acestei formațiuni politice.

Pavel Verejan este consilier în cadrul Primăriei mun. Orhei din 29 iunie 2015. Conform declarației de avere și interese personale pentru anul 2017, Verejan declară un salariu de mai puțin de 2000 de lei oferit de Partidul „Șor”. Cu toate acestea, Verejan spune că, în anul 2017, la ziua sa de naștere a primit aproape 20 de mii de lei și indemnizații de 3250 de lei din partea Primăriei Orhei. Apartamentul cu suprafața de 101,8 m.p. este indicat pe numele soției, care în anul 2017 a înregistrat venituri de sute de mii de lei.

Până la această oră, în cursa electorală pentru funcția de primar al mun. Bălți s-au înscris deja patru candidați: Alexandru Usatîi – din partea Partidului Socialiștilor din R. Moldova;  Arina Spataru, candidata Partidului Platforma Demnitate și Adevăr; candidatul Partidului Nostru este Nicolai Grigorișin, cel care asigură interimatul, după ce Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de primar; precum și candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) – Sergiu Burlacu.

Primarul ales la 20 mai va avea un mandat de un singur an, până în 2019, când se vor desfășura alegeri locale în toată țara.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Lilian 007

  Da escrocul Ilan Șor chiar se obrăznicește cu totul. În loc să-și puie evreica Sara Lvovna (Jasmin) șă-i usuce pesmeți și să-i cârpească izmenele de iarnă, pregătindu-l pentru dubală, da lui îi arde de candidat din partea partidului “Șor” la Chișinău, acum la Bălți.

  Obrănicia asta n-ar fi posibilă fără protejarea din partea oligarhului uzurpator și fățarnic Plahotniuc. Iată la ce am ajuns noi moldovenii, cu oligarhul uzurpator și fățarnic Plahotniuk, cu “academicianul ” dihor Nicolae Dabija (Ciobanu), cu “profesorul ” coadă de topor Petru Bogatu, cu “animalul ” politic Traian Băsescu, cu nenorocirea de “medic” sanitar Anatol Șalaru, etc.

 2. Ion Ciubuc

  Ha! Ha! Ha! Da Șor își alege candidații pe MOACĂ , dacă nu pe nume! Unde ești tu Țepeș, Doamne să ne scapi de CIOCOI! Adevărat Soroș în Moldova, nu altceva!

 3. Lider Moldovan

  Așa și nu se afișează toate comentariile APRECIATE (ADMISE) la voi! La ZDG totul rămâne pe vechi! Numai, dacă postezi ceva se afișează toate comentariile APRECIATE (ADMISE)! Ăh, derevnea, derevnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *