Partidul Nostru cere anularea Legii cu privire la sistemul electoral mixt. Usatâi: Toată țara a înțeles cine este Dodon. Timofti, cel puțin, nu încurca

Partidul Nostru (PN) a venit astăzi în cadrul unei conferințe de presă, cu o declarație în cadrul căreia se menționează că entitatea condamnă „înțelegerea criminală dintre PD și PSRM, care au votat cu încălcări flagrante pentru sistemul mixt”. 

Vicepreședintele PN, Elena Grițco a dat citire declarației în care se mai spune că pe lângă faptul că PD și PSRM au votat cu încălcări flagrante pentru sistemul mixt, nu au fost consultări cu opoziția și au fost ignorate recomandările Comisiei de la Veneția. Hotărârile au provocat o reacție negativă, atât în țară, cât și peste hotare, iar adoptarea acestei legi s-a făcut netransparent”.

Reprezentanții PN au declarat că  „votul mixt nu are nimic cu viitorul democratic al R. Moldova. Aceștia au cerut anularea legii privind sistemul electoral mixt.

La conferință a intervenit prin skype și Renato Usatâi. Acesta a spus că  „ după votarea sistemului mixt, toată țara a înțeles cine este Dodon, devenind președinte el s-a  „culcat” sub Plahotniuc, Timofti, cel puțin nu încurca”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *