Partidul Nostru anunță că va participa la alegerile locale din 20 octombrie

Partidul Nostru a anunțat că va participa în alegerile locale din 20 octombrie. Totodată, au fost demişi toţi vicepreședinții partidului. Deciziile au fost luate ieri, 16 iulie, în cadrul ședinței Consiliului Naţional.

Potrivit unui comunicat de presă, în viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale a partidului, vor avea loc ședințe la care va participa președintele partidului, Renato Usatîi.

„Timp de cinci ani, „Partidul Nostru” a trecut printr-o perioadă dificilă de luptă politică. În anul 2014 partidul a fost exclus din alegeri, în anul 2015 a obținut o victorie uluitoare în majoritatea orașelor din Republica Moldova, în anul 2016 guvernarea nu i-au permis lui Renato Usatîi să participe în alegerile prezidențiale prin modificarea limitei de vârstă pentru candidații la funcția de șef al statului. În cadrul algerilor parlamentare din acest an „Partidul Nostru” a obținut un rezultat nesatisfăcător din cauza multiplelor falsificări și absenței liderului formațiunii, Renato Usatîi, în țară. Reieșind din situația actuală și din cauza schimbărilor politice radicale din Moldova, „Partidul Nostru” anunță calea de reformare și restructurare”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Totodată, membrii Consiliului Național au decis unanim să susțină inițiativa lui Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreședinților partidului până la desfășurarea congresului extraordinar al partidului care va avea loc după alegerile locale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *