Oleg Onișcenco a fost exclus din PSRM

Oleg Onișcenco a fost exclus de pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova în Consiliul Municipal Chișinău, pentru „multiplele încălcări ale deciziilor fracțiunii, ai partidului, votarea de comun cu fracțiunea Partidului Liberal și alte acțiuni în detrimentul municipalității și locuitorilor”, susține deputatul socialist Ion Ceban.

„Decizia a fost luată și după mai multe investigații ale serviciului audit și control intern din cadrul partidului, structură care a început activitatea din 2017. De asemenea, a fost inițiată procedura de excludere din rândurile PSRM”, a adăugat Ceban.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *