Nicolae Timofti pleacă pe Maidan

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va efectua duminică, 22 februarie a.c., o vizită de lucru în Ucraina, la invitația omologului său ucrainean, Petro Poroșenko.

La Kiev, președintele Nicolae Timofti va participa, alături de alți șefi de stat, la Marșul Demnității și la alte manifestații dedicate aniversării evenimentelor de pe Maidan, soldate cu moartea a peste 100 de manifestanți și 20 de polițiști.

Președintele Nicolae Timofti are programate discuții neformale cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și cu alți șefi de stat participanți la eveniment.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *