Nicolae Timofti convoacă partidele pentru desemnarea premierului

Nicolae Timofti, președintele R. Moldova, a convocat, la 27 ianuarie curent, la Reședința de stat, fracțiunile parlamentare ale PLDM, PDM, PCRM și PL. La această întâlnire urmează să fie desemnat candidatul la funcția de prim-ministru.

Însă, președintele țării se va întâlni cu fiecare partid separat. Astfel, șeful statului va purta consultări cu membrii fracțiunii parlamentare a PLDM la ora 14:15, cu deputații PDM la ora 15:00, cu fracțiunea parlamentară a PCRM la ora 15:45 și cu parlamentarii PL la ora 16:30.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *