Nicolae Timofti a respins cererea premierului privind demiterea lui Anatol Şalaru

Preşedintele Nicolae Timofti a respins solicitarea premierului Pavel Filip privind demiterea ministrului Apărării, Anatol Şalaru.

„În cerere nu este indicat niciun argument, ci doar se solicită demiterea dlui Șalaru. Astfel, domnul preşedinte nu a avut suficiente argumente pentru a demite un ministru care, în opinia domniei sale, este proeuropean, pro-NATO şi care a făcut mai multe acţiuni concrete în activitatea sa. De aceea, Nicolae Timofti a cerut premierului să vină cu argumente suplimentare în cazul solicitării sale”, a declarat Ion Păduraru, secretarul general al Preşedinţiei.

Ulterior, Anatol Șalaru i-a mulțumit președintelui. „Mulțumesc Președintelui Timofti pentru aprecierea dată activitații mele în calitate de ministru al Apărării”, a scris Șalaru p eo rețea de socializare.

Amintim că, la 17 decembrie, Anatol Șalaru, ministrul Apărării și prim-vicepreședintele Partidului Liberal a anunțat că și-a depus demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PL. El i-a cerut și președintelui PL să-i urmeze gestul. Declarațiile au fost făcute după ce Șalaru a părăsit ședința Consiliului Național Politic al PL, în care se discută demiterea sa din formațiune.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Simion

    Lumea a inteles, dl Timofti a inteles, Filipoc nu a inteles deosebirea dintre cee ce borhoteste Ghimp-oaie si ceea ce urmareste. Adica, joc murdar si razbunare, ignoranta si desfranare. Degeaba mai calatoresc borhoturile umane din coaielitie prin Europa. N-au inteles o iota. In concluzie, fanfaronadele ghimpotente nu mai distreaza decat pe fanii profani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *