Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Năstase spune ce responsabilitate poartă…

Năstase spune ce responsabilitate poartă cei care NU merg la vot

Liderul PPDA, Andrei Năstase a votat pentru schimbarea în bine a lucrurilor în R. Moldova. Întrebat ce fel de președinte își dorește, Politicianul a declarat că  acesta trebuie să fie onest și puternic.

„Am votat, ca și în primul tur, pentru schimbarea în bine a lucrurilor în R. Moldova, am votat pentru un trai mai bun, am votat pentru viitorul copiilor mei și al întregii țări. Am votat pentru decența în viața politică și în viața noastră de zi cu zi, iar ea peate face schimbarea mult așteptată a cetățenilor R. Moldova”, a declarat Năstase.

Politicianul a adresat și un îndemn de a ieși la vot pentru cetățenii care nu au făcut încă acest lucru.

„Este de datoria noastră să ne exercităm acest drept, eu o calific ca și pe o datorie, nu doar ca pe un drept.. Dacă o face diaspora, dacă o face pe ploaie, dacă o face la Paris, la Londra sau la Barcelona, trebuie să o facem și noi, cei de acasă, pentru că purtăm o responsabilitate aparte pentru viitorul copiilor noștri, pentru viitorul părinților noștri. Îndemn toți copii din această țară, fie că sunt mai mari, fie că sunt mai mici, să meargă să-și însoțească părinții  să-i îndemne s iasă la vot și să voteze pentru schimbarea în bine în țara noastră”, a menționat Andrei Năstase.

Zia­rul de Gar­dă te ține la curent cu cele mai impor­tan­te eve­ni­men­te ale zilei de astăzi.

Urmărește LIVE TEXT: Alegem Președintele R. Moldova