Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Munteanu despre „epopeea rușinoasă a…

Munteanu despre „epopeea rușinoasă a bradului de Crăciun”: Este o catastrofă managerială a PD-ului

Valeriu Munteanu a fost vicepreședinte al PL

Astăzi, Partidul Liberal (PL) a susținut o conferință de presă în cadrul căreia, Valeriu Munteanu s-a referit inclusiv la „epopeea rușinoasă a bradului de  Crăciun”, catalogând-o drept o catastrofă managerială a PD-ului. 

 „Despre epopeea rușinoasă a bradului de Crăciun – aceasta este o catastrofă managerială a PD, care a eșuat lamentabil și Chișinăul este unica capitală europeană, care nu a reușit la 1 decembrie să aprindă luminile de Crăciun. PD trebuie să-și asume cu toată responsabilitatea acest lucru și să nu încerce să se ascundă în spatele doamnei Radu, pentru că li se văd urechile. Acest scandal privind bradul s-a văzut foarte urât din Europa.  Acest brad a fost tăiat fără autorizație și fără plate pentru daune aduse mediului. Acest brad nu poate fi considerat un brad al Chișinăului, este un brad oligarhic, și nu unul public, iar cetățenii trebuie să se gândească dacă să onoreze acest brad, sau nu”, a spus Munteanu.

Totodată, Ghimpu i-a cerut Silviei Radu să se retragă de la primărie, iar PD-ului să recunoască rezultatele recensământului, cu urmarea ca Dorin Chirtoacă să fie repus în funcție.