Munteanu despre „epopeea rușinoasă a bradului de Crăciun”: Este o catastrofă managerială a PD-ului

Astăzi, Partidul Liberal (PL) a susținut o conferință de presă în cadrul căreia, Valeriu Munteanu s-a referit inclusiv la „epopeea rușinoasă a bradului de  Crăciun”, catalogând-o drept o catastrofă managerială a PD-ului. 

 „Despre epopeea rușinoasă a bradului de Crăciun – aceasta este o catastrofă managerială a PD, care a eșuat lamentabil și Chișinăul este unica capitală europeană, care nu a reușit la 1 decembrie să aprindă luminile de Crăciun. PD trebuie să-și asume cu toată responsabilitatea acest lucru și să nu încerce să se ascundă în spatele doamnei Radu, pentru că li se văd urechile. Acest scandal privind bradul s-a văzut foarte urât din Europa.  Acest brad a fost tăiat fără autorizație și fără plate pentru daune aduse mediului. Acest brad nu poate fi considerat un brad al Chișinăului, este un brad oligarhic, și nu unul public, iar cetățenii trebuie să se gândească dacă să onoreze acest brad, sau nu”, a spus Munteanu.

Totodată, Ghimpu i-a cerut Silviei Radu să se retragă de la primărie, iar PD-ului să recunoască rezultatele recensământului, cu urmarea ca Dorin Chirtoacă să fie repus în funcție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    Reporter

    În principiu mare deosebire între interpretul la beție de cântece patriotice rusești Dorin Chirtoacă și plahotniucika Silvia Raider, nu-i! A venit timpul ca românii basarabeni să se dezbaiere de prostia asta coruptă și speculantă, numită partidul liberal al lui Mișa Ghimpu, moștenită încă de la trădătorul Iura Roșca și să adere la cel mai curat partid de la noi, Partidul Acțiune și Solidaritate al Dnei Maia Sandu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *