Ministrul de Externe pleacă la Moscova. Cu cine se va întâlni

După o vizită de lucru la Kiev, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu, are planificată și o deplasare la Moscova, care va avea loc mâine, 11 septembrie.

Conform unui comunicat de presă emis de minister, ministrul Popescu va avea o întrevedere cu omologul său rus Serghei Lavrov şi cu alţi oficiali ruşi din Duma de Stat şi Consiliul Federaţiei, reprezentanţii diasporei moldoveneşti şi societăţii civile.

În cadrul vizitei ministrul Popescu va purta discuţii privind modalităţile concrete de normalizare a relaţiilor bilaterale, căile de restabilire a dialogului politic şi cooperării comercial-economice”, precizează MAEIE

Totodată, Nicu Popescu ar urma să reitereze la Moscova necesitatea retragerii necondiţionate şi complete a militarilor şi muniţiilor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *