Ministrul de Externe al Moldovei a discutat cu ambasadorul Ucrainei la Chișinău

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Andrei Galbur a discutat astăzi cu ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova Ivan Gnatâşin, în contextul chemării şefului misiunii diplomatice ucrainene la Kiev pentru consultări.

Părțile au reiterat susținerea necondiționată a suveranității şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova şi Ucrainei, precum şi a vectorului proeuropean de dezvoltare a ambelor state.

De asemenea, oficialii au discutat despre nivelul realizării înțelegerilor convenite în cadrul întâlnirii recente dintre Premierul Pavel Filip şi Președintele Petro Poroşenko.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *