Mihai Ghimpu, după ce a fost agresat de protestari: Cine se supără pe poporul furat, flămând, manipulat și înfuriat poartă vină în nefericirea lui

Mihai Ghimpu, liderul PL, după ce a fost agresat aseară de protestatari în centrul capitalei a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare.

“Cine se supără pe poporul furat, flămând, manipulat și înfuriat poartă vină în nefericirea lui; cine luptă pentru el mai departe, obține fericirea lui dar și pedepsirea de către popor a acelor, care i-au folosit necazurile în interesul lor păgân. Așadar, “dragii mei amici”, lupta continuă!”, a scris deputatul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Nova OL

    D-le Ghimpu, ai votat instaurarea dictaturii in Republica Moldova! Ai tradat alegatorii PL! In scurt timp iti vei da seama ce c.cat ai facut dar ai sa stai mut caci n-o sa ai incotro. Urmatorii pasi ai guvernului mafiot,antipopular si criminal va fi marirea salariilor fortelor de ordine ca sa poata lupta cu propriul popor! Iar dupa ce o sa votati si presedintele RM inaintat de acelasi PD(cine va fi nu conteaza!) v-eti primi un sut in fund caci de voi si nu va mai fi nevoie! Si atunci “gheaghea misa” ai sa scrii memuare “Cum sa iti tradezi idealurile tale si a poporului tau”, in cateva volume cred eu. Esti un ticalos si un prostanac d-le mihai ghimpu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *