Mesajul Silviei Radu pentru noul primar al Chișinăului

Fosta primară a capitalei, Silvia Radu, speră că proiectele pe care le-a început la Primăria Chișinău vor fi continuate de Andrei Năstase și îi dorește acestuia să fie un edil al tuturor, care să rezolve problemele orașului. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Silvia Radu a transmis felicitări liderului PPDA pentru victoria în scrutinul local, precizând că sunt „încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău”.

„Felicitări, Andrei Năstase.

Succes în noua funcție. Sper că toate proiectele începute în Primăria Chișinău să continue, iar dumneavoastră să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului.

Sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, sunt multe lucruri de făcut în oraș și sper să aveți puterea să le faceți!”, a scris fosta primară a capitală, numită în funcție prin ordinul viceprimarului Nistor Grozavu.

Candidatul comun al Platformei DA, PAS și PLDM, Andrei Năstase, a acumulat majoritatea voturilor în turul doi de scrutin al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău, care au avut loc duminică, 3 iunie. După numărarea tuturor buletinelor de vot, Andrei Năstase a acumulat 52,57% din sufragii, iar Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a adunat 47,43%.

Cum arată casa și cu ce avere vine Andrei Năstase la primărie


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *