Mesajul premierul român pentru R. Moldova

Victor Ponta, premierul României a transmis un mesaj pentru R. Moldova în care anunță că și-a reiterat sprijinul pentru formarea unei coaliții proeuropene la Chișinău. “Ei au nevoie nu de sfaturi și declaratii goale, ci de sprijin real și concret, care să dovedească cetățenilor moldoveni că România este cu adevărat cel mai bun și folositor frate și prieten pe care îl au”, a scris Ponta.

“Am discutat cu prietenii noștri politici din R. Moldova și am reiterat sprijinul meu (ca Premier și Președinte PSD) pentru eforturile privind formarea unei majorități proeuropene și a unui Guvern stabil care să continue reformele democratice! Cât voi fi Prim-Ministru i-am asigurat că Guvernul României va duce mai departe toate proiectele comune cu R. Moldova în domeniul energiei, infrastructurii, educației, culturii și al asistenței tehnice și financiare pentru dezvoltarea institutională. Eu știu foarte bine că ei au nevoie nu de sfaturi și declaratii goale, ci de sprijin real și concret, care să dovedească cetățenilor moldoveni că România este cu adevărat cel mai bun și folositor frate și prieten pe care îl au”, a scris Ponta pe Facebook.

Marți, 20 ianuarie, premierul român era așteptat la Chișinău însă acesta și-a anulat ulterior vizita.

 

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *