Mesajul lui Năstase din Dublin: „Să fim precauți şi să evităm protestele cu iz geopolitic, manipulatorii”

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase se va alătura mișcării protestatare din diasporă la Dublin, Irlanda. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care le-a mulțumit cetățenilor pentru maturitatea şi dragostea de Țară de care au dat dovadă. Totodată, acesta i-a îndemnat să fie precauți şi să evite „protestele cu iz geopolitic, manipulatorii și menite să deturneze adevărata Mișcare Protestatară”. 

LIVE TEXT/ Foto/ Video: Diaspora face istorie. Câteva sute de persoane s-au adunat în PMAN

„Nu găsesc cuvinte să vă spun cât de mândru sunt de voi. De noi. Ştiu cum e să fii departe de casă, să-ți sară mulți în cap că ai ales să fugi, că acolo ar fi mai ușor, că n-ai voie la un cuvânt de spus.

Dar când trimitem bani acasă, statul are grijă să și-i însușească, să-i socotească la PIB și, prin ei, să se mențină astfel pe linia de plutire economică.

Vă mulțumesc pentru maturitatea şi dragostea de Țară de care dați dovadă. După acest scrutin, în care forțele antioligarhice au demonstrat unitate, cred că ştim unde trebuie să căutăm următorul prim-ministru, miniştri şi parlamentari..

Cât priveşte protestele, vă rog să fim precauți şi să le evităm pe cele cu iz geopolitic, manipulatorii și menite să deturneze adevărata Mișcare Protestatară.

Acum avem nevoie de unitate şi maturitate. Salut orice inițiativă de a protesta paşnic şi în limitele legii, astfel că astăzi, la 14.00, în Garden of Rememberance din Dublin, mă alătur protestului diasporei noastre irlandeze. #votfurat nu trebuie să mai fie o normalitate.

Capul sus, prieteni. Până la capăt”, scrie Andrei Năstase.

Can­di­da­ta pro-europeană și președinta PAS, Maia San­du, a decla­rat că nu va par­ti­ci­pa la mani­fes­ta­ții până nu va epu­i­za toa­te căi­le lega­le de con­tes­ta­re a ale­ge­ri­lor


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. Mata Hari de Dubăsari

  Atenție Mare la diversioniști !
  Unul din ei – Mihai Ghimpu șef PL, care prin octombrie țipa și urla pe toate gardurile
  despre Re-Unirea cu România, iar în toți acești ani din Parlament nu a scos o vorbă despre Re-Unire !
  Ghimpu este membru al Mafiei Oficiale care l-a promovat pe Dondon pe ascunselea
  și a dispersat diversionist electoratul de dreapta.
  Tot în această schemă se include și critica lui dură contra lui A.Șalaru, Ministrul Apărării,
  care nu-l mai urmesză orbește.
  Priviți la zâmbetul fariseic a lui Ghimpu din această săptămână, e fericit nevoie mare și nu consideră că
  ALEGERILE AU FOST FURATE ȘI MANIPULATE !
  N.B.
  Să vedeți cum se va ascunde Ghimpu prin găuri mafiotice de țistar la 26 Nov. 2016
  când Traian Băsesci, ex-Președintele României va sosi la Filarmonica din Chișinău pt. o mobilizare unionistă nemaipomenită!

 2. alex kooper

  Apropo dupa ce am fost furati de calai nasi si KGBisti a lui Nastase cei de acsa au priceput spre ce bate Nastase care deja inpienjeneste Diaspora cu propaganda si nu fac decit sa tulbure apa in Moldova facind valuri din extern Magar mai este Nastase din PMAN deja in Diaspora isi pune corturile.

 3. Grigore Petrov

  El singur organizează dezordini în masă și cheamă oamenii spre nesupunere către organele de drept ale statului și mai are nas să spuie că cineva organizează diversiuni?

  • Victor Grigoriu

   Deja lumea nu mai iese la protest pentru Nastase. Ieri au iesit 100 de oameni, asta e tot ce poate sa adune Nastase. Cind Topa dadea bani pentru proteste, era altfel

 4. Sandu Miron

  Eaca Nastase da, el e cel mai fericit, a castigat amicul sau Dodonel. Nastase ne spune sa evitam protestele manipulatorii, fiindca cele impruna cu Dodon au fost sincere si corecte.

 5. Reformatorul

  Daca evitam geopolitica airasi apoi ce reiese ca batista pe Tambal si-i bun si Dodon da? 😀 Nastase tua i mite in cap sau te strici cu totul in propria-ti prostie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *