Mesajul lui Iohannis pentru Guvernul Streleț

Preşedintele României Klaus Iohannis salută învestirea noului Guvern al R. Moldova, menţionând că sarcinile acestuia nu sunt deloc uşoare, dar necesare.

„Salut învestirea noului Guvern al R. Moldova, un guvern cu o orientare clară pro-europeană. Ştiu că sarcinile care stau în faţa executivului de la Chişinău nu sunt deloc uşoare, însă vreau ca partenerii noştri să fie convinşi că vor avea în România cel mai important sprijin în direcţia depăşirii dificultăţilor economice şi a continuării parcursului pro-european”, a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri, 30 iulie, a fost investit Guvernul, condus de Valeriu Streleţ. Acesta a primit votul de încredere a 52 de deputați, în timp ce 41 de deputați s-au arătat împotrivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Guvernul “Boc de Basarabia” premier de fatada, prins in coltii Octopus-ului Plahotniuc, e de plans. Se va cufunda in marasm, stagnare, mimare, cersit, balacareala intre Vestu’ si FR-estu’, ingropand tarisoara in filatare, lupanare, ghimpotenta, pregatind astfel terenul pentru regimul totalitar a lu’piaza-rea Plahotniuc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *