Mesajul diasporei din Marea Britanie pentru politicienii de la Chișinău

Într-o postare pe pagina de Faceebok, membrii mișcării civice FreeMoldova din Marea Britanie transmit liderilor politici de la Chișinău că diaspora „este imposibil de cumpărat” și anunță că vor riposta cu acțiuni de protest în cazul în care aceștia vor încerca să utilizeze diaspora cu scopul de a-și face „lobby electoral”.

„În ultima perioadă tot mai mulți lideri politici de la Chișinău au început să viziteze diaspora cu scopul de a-și face lobby electoral. Unii chiar depun mari eforturi finaciare și morale de a organiza concerte. Noi dorim să le transmitem încă odată că diaspora este imposibil de cumpărat și dacă aceste vizite cu scopuri obscure se vor înmulți, noi vom riposta și mai mult. Trebuia să se gândească la noi până acum, nu înainte de alegeri. Londra, Mestre, Torino, Diaspore surori care nu cedează”, se arată în postarea echipei FreeMoldova.

Ieri, 9 noiembrie, membrii echipei FreeMoldova l-au întâmpinat cu o acțiune de protest pe președintele Igor Dodon, care a efectuat o vizită la Londra.  Aceștia au purtat pancarte cu mesajele „Igor Dodon = Moldavian disaster” (Igor Dodon = Dezastru moldovenesc, n.r.) și „Dodon+Candu+Shor = Corruption/Lies” (Dodon+Candu+Shor = Corupție/Minciuni, n.r.). Odată ajuns la intrarea în clădire, Igor Dodon a refuzat să vorbească cu cei veniți la manifestație.

Cu  huiduieli a fost întâmpinat la 21 octombrie Partidul „Șor”, care a organizat un concert la Veneția pentru moldovenii din Italia. Acțiune de protest anunță diaspora și după ce formațiuea politică respectivă a anunțat un nou concert în Italia, Torino.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Lider Moldovan

  – ZDRAVSTVUI MADAM EVROPA, ÎȚI PUP JOPA! – SPUNE MONSTRUL MANCURT MOLDOVENESC IGOR DODON LA PARIS

  Monstrul mancurt moldovenesc A RUPT CORTINA DE FIER PENTRU EL SPRE EUROPA ȘI USA LA DUPĂ DOI ANI DE PREȘEDINȚIE! Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu mai mulți lideri mondial în cadrul deplasării sale la Paris. Președintele SUA, Donald Trump, cancalarul Germaniei, Angela
  Merkel, președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, președinte Franței, Emmanuel Macron, sunt doar câțiva șefi de state și de Guverne cu care s-a întâlnit Igor Dodon.

  LA DUPĂ DOI ANI DE PREȘEDINȚIE monstrul mancurt moldovenesc Igor Dodon încă nu s-a întâlnit cu vecinii: Klaus Iohanis, președintele României și Petro Poroșenko, președintele Ucrainei.

 2. ivancelgroaznic

  Pravilino, tavarișci Dadon! Dacă o să fii politicos Madam Ăvpropa o să te accepte așa cum ești, adică monstru mancurt, idiot și spion rusesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *