Medicul pediatru Mihail Stratulat, candidat al Partidului Democrat, devansat de candidatul Blocului ACUM și cel al PSRM

Medicul pediatru Mihail Stratulat, candidat al Partidului Democrat din Moldova în circumscripția 26 din Chișinău, se află pe locul trei după numărarea a 5 596 de voturi (25% din procesele verbale). Lider în circumscripție este candidatul Blocului ACUM, Iurie Reniță, iar pe locul doi, la mică diferență, se află socialistul Dinari Cojocaru. 

Rezultate preliminare după prelucrarea a 25% din procesele verbale din Circumscripția nr. 26 Chișinău:
Iurie Reniță (ACUM) – 39,55%
Dinari Cojocaru (PSRM) – 36,44%
Mihail Stratulat (PDM) -10,56%

UPDATE:
Rezultate preliminare după prelucrarea a 46,43% din procesele verbale (10 022 buletine de vot) din Circumscripția nr. 26 Chișinău:
Iurie Reniță (ACUM) – 37,81%
Dinari Cojocaru (PSRM) – 37,63%
Mihail Stratulat (PDM) – 10,97%

UPDATE, ora 4.10:
Rezultate finale, după prelucrarea a 100% din voturi:

Iurie Reniță (ACUM) – 37,30%
Dinari Cojocaru (PSRM) – 36,78%
Mihail Stratulat (PDM) – 11,28%

Radiografie electorală: Totul despre candidații din circumscripția nr. 26

Urmăriți harta interactivă de pe Ziarul de Gardă pentru a vizualiza în timp real rezultatele alegerilor în circumscripția națională și circumscripțiile uninominale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *