Mascații de la CNA au intrat în Parlament

Mascații de la CNA, în frunte cu Viorel Chetraru, au intrat în Parlament în aceste momente. În fața Legislativului stă o dubă a Centrului Național Anticorupție.

Se întâmplă după ce deputații din Parlament au votat proiectul de hotărâre nr.386 din 15 octombrie din 2015 ce ține de ridicarea imunității deputatului liberal democrat, Vlad Filat. Proiectul a fost votat în mod deschis de 79 de parlamentari.

Acesta ar putea fi judecat pentru implicarea în frauda bancară și cauzarea unui prejudiciu statului, estimat la sute de milioane de dolari.

De dimineață, procurorul General cere ridicarea imunităţii lui Vlad Filat. Potrivit lui Corneliu Gurin liderul PLDM , în timpul când era premier a extorcat si a primit de la Ilan Shor bunuri şi servici  în suma de 60 de milioane de dolari.

Sursa: Protv.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tika

    tika tika am ajuns cu mashinica unde curul ii da cu beshinika ha ha ha ha ha

    BANDITII-persoanele cu capacitati de a fura,a da mita,a trata oamenii ca obiecte,sint la putere ….radacinile acestui stil a ajuns profundul societatii:tineretul sa prostituit,majoritatea populatiei sint speculanti si corupti….gataaaaaaaaaaaa sacul ii plin

    trebue schimbari urigente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *