Maia Sandu se va afla joi într-o vizită oficială în Lituania

Șefa Guvernului, Maia Sandu, va întreprinde mâine, 22 august, într-o vizită oficială în Lituania.

Conform agendei, în cadrul vizitei la Vilnius, Maia Sandu va avea întrevederi cu președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda, prim-ministrul Lituaniei, Saulius Skvernelis, precum și alți oficiali. 

De asemenea, premierul va avea o adresare în cadrul conferinței tradiționale organizate de Valdas Adamkus, fost președinte al Lituaniei.

Ultima vizită oficială șefa Executivului a efectuat-o la Bruxelles, la 24 iulie, unde a mers împreună cu președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Anterior, Maia Sandu a fost la Kiev, București și Berlin.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *