Maia Sandu a postat o poză în care apare alături de Angela Merkel. Asigurările făcute de cancelarul Germaniei

Fostul premier, Maia Sandu, a avut o discuție cu cancelarul Germaniei Angela Merkel, în cadrul Congresului Partidului Popular European de la Zagreb.

„Am avut bucuria să mă reîntâlnesc cu doamna Cancelar Angela Merkel. I-am mulțumit din partea întregii societăți pentru sprijin și încredere. Doamna Merkel m-a asigurat că Uniunea Europeană va fi mereu de partea oamenilor din Moldova care vor să trăiască liber.

Democrația nu e o luptă de o zi, este un efort constant din partea întregii societăți”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Fostul prim-ministru al R. Moldova, Maia Sandu, a participat miercuri, 20 noiembrie, la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Zagreb, în cadrul căruia Donald Tusk a fost ales președinte al formațiunii.

Maia Sandu a rostit și un discurs în cadrul Congresului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *