Maia Sandu a recunoscut pentru ce „oameni minunați” a votat

Candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu și-a ales președintele. Aceasta a votat la secția de votare Liceul teoretic „Petru Rareş”, str. N.Costin, 63 din capitală.  Înainte de a arunca buletinul de vot în urnă, aceasta a declarat că a votat pentru „oamenii minunați ai acestei țări”.

„Am votat pentru oamenii minunați ai acestei țări, pentru oamenii pe care i-am rdescoperit în aceste săptămâni, care cred în corectitudine, adevăr, educație, bun simt. Mulțumesc celor care s-au mobilizat. Cei care n-au ajuns la vot să facă acest lucru, votul este important. Trebuie să fim vigilenți, să nu ne fure votul. Mulțumesc mult celor care au crezut în oameni cinstiți, mulțumesc cetățenilor din diasporă”, a declarat candidata la șefia statului.

Maia Sandu s-a arătat sigură că va câștiga alegerile, dacă acestea nu vor fi fraudate: „Dacă alegerile vor fi corecte, noi vom câștiga!”

Întrebată ce va face imediat după ce va accede la postul de președinte, Maia Sandu a afirmat că „primul lucru este să redăm încrederea cetățenilor în statul în R. Moldova, ulterior voi numi  în funcțiile de conducere, în limitele atribuțiilor președintelui, oameni integri, onești, profesioniști”.

Zia­rul de Gar­dă te ține la curent cu cele mai impor­tan­te eve­ni­men­te ale zilei de astăzi.

Urmărește LIVE TEXT: Alegem Președintele R. Moldova


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Maia Sandu este cu adevarat fenomenala! O Comoara! O Dulceata! Dodoloaie-mega oaie, ghionoaie, cotarloaie, cu toata masinaria Plaho-Sevciuko-dodonista nu face nici cat un nasture de la pardesiul dnei Maia Sandu. Da Doamne victorie dnei Maia Sandu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *