Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   MAI a dispus securizarea tuturor…

MAI a dispus securizarea tuturor edificiilor în care se află reprezentanțe ale statului francez

În spirit de solidaritate și compasiune față de poporul francez, care a avut de suferit numeroase victime în urma unui atac terorist în noaptea zilei de 13 noiembrie, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a depus flori, astăzi 14 noiembrie, împreună cu șefii subdiviziunilor aparatului central al ministerului și conducătorii autorităților și instituțiilor subordonate MAI, la Ambasada Republicii Franceze, aducând un omagiu victimelor atacului terorist, precum și tuturor cetățenilor statului francez.

„Am dispus întreprinderea măsurilor suplimentare de către autoritățile și instituțiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării securității cetățenilor. De asemenea, am securizat suplimentar reședința Ambasadorului francez, sediul Ambasadei Republicii Franceze la Chișinău, Alianţei Franceze, precum și toate clădirile în care își au sediul organizații, reprezentanțe ale statului francez”, a menționat ministrul Afacerilor Interne Oleg Balan.

Angajații Ministerului Afacerilor Interne îşi exprimă sincere condoleanţe familiilor victimelor atacului terorist de la Paris, autorităților statului francez, precum și tuturor cetățenilor.