Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   „Lupta cu bâtele” între candidații…

„Lupta cu bâtele” între candidații la funcția de primar

Un candidat la funcția de primar al satului Racovăț, raionul Soroca a fost agresat fizic de către trei persoane necunoscute. Victima a fost transportată la spitalul din orașul Soroca, pentru acordarea asistenței medicale.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că bărbatul a fost bătut pe diferite părți ale corpului cu bâte de lemn și răngi de metal, de către trei persoane care aveau cagule pe cap, cauzându-i-se leziuni corporale grave.

La scurt timp, polițiștii au reținut trei suspecți, aceștia dovedindu-se a fi fostul primar al localității Racovăț, actualmente candidat la funcția de primar, și doi nepoți de-ai săi. La moment, oamenii legii efectuează percheziții la domiciliile acestora pentru a stabili gradul lor de implicare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism” și „Vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 7 ani.