Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Loredana l-a refuzat pe Șor.…

Loredana l-a refuzat pe Șor. Nu va mai cânta duminică la Orhei

Loredana, artista din România, care era anunțat că va cânta duminică, 6 septembrie la Orhei, a anunțat că nu va da curs invitației, din motivele invocate deja de Ștefan Bănică, cel care a renunțat să vină să cânte la un concert în Chișinău, organizat de Unite. Amintim că, duminică, 6 septembrie, în Chișinău sunt anunțate proteste în PMAN, iar cele două concerte, de la Orhei și Chișinău au fost anunțate cu doar câteva zile înainte de proteste, având probabil scopul de a distrage atenția.

„Dragii mei moldoveni, Si eu sunt moldoveanca de-a voastra, va iubesc si va respect. Din pacate nu pot canta pentru voi duminica aceasta la Orhei, unde fusesem invitata la un concert in aer liber. Stiu ca sunt momente dificile pentru voi insa nu imi doresc ca muzica si spectacolul meu sa devina un subiect de controversa politica. Va promit insa ca o sa ma intorc la voi cu multa bucurie intr-o zi mai linistita si sper sa ma primiti cu aceeasi caldura si dragoste cu care m-ati intampinat de fiecare data”, a scris Loredana pe facebook.

Cu câteva ore în urmă, Ștefan Bănică a anunțat și el că nu va veni la Chișinău duminică.

Precizăm că, compania de telefonie mobilă Unite, parte a companiei de stat Moldtelecom, anunța aseară că va organiza duminică, un „show excepțional”, la care vor participa interpreți de renume internațional: Dan Balan, Ştefan Banică Junior, Alexandra Stan, Vera Brejneva, Dima Bilan, Filip Kirkorov. Concertul va începe la ora 11:00, cu o oră înainte de protestele organizate de Platforma DA.

Apoi, s-a aflat că la Orheiul condus de Ilan Shor, tot duminică urmau să cânte Pavel Stratan, Loredana Groza și Nicolai Baskov.

Duminică, în PMAN, mai multe asociații au anunțat un protest de amploare împotriva guvernării.