LIVE/ Vicepreședintele PDM: „Avem un singur Guvern și un Parlament dizolvat”

Vladimir Cebotari, vicepreședinte al Partidului Democrat, susține că democrații nu au înțeles dacă PSRM și ACUM vor da curs invitației lor de a se așeza la masa de discuții. Totodată, acesta susține că PDM nu se ține de guvernare, și dacă va trebui, va face transferul de putere, în câmpul legal.

„Ieri a fost lansată o invitație pentru a urma recomandările partenerilor de dezvoltare de a porni anumite discuții și a găsi soluții pentru depășirea situației politice. Nu sunt sigur că ați auzit răspunsuri clare la invitația noastră. Suntem confuzi, dar invitația noastră rămâne valabilă și în continuare”, a declarat vicepreședintele Partidului Democrat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *