(LIVE) Ședința Parlamentului: deputații examinează în primă lectură Codul serviciilor media audiovizuale

Opt subiecte figurează pe agenda ordinei de zi a ședinței Parlamentului din 20 aprilie. Deputații examinează în primă lectură  Proiectul legii privind Codul serviciilor media audiovizuale al R. Moldova, Proiectul hotărârii privind Concepția națională de dezvoltare a mass-media din R. Moldova și Proiectul legii cu privire la eficiența energetică.

Subiectele incluse pe agenda ședinței din 20 aprilie pot fi vizualizate AICI

Ora 10.30: Propunerea de a fi audiat în plenul Parlamentului Raportul de activitate pentru 2017 al Procuraturii Generale nu a întrunit voturile necesare.

Ora 10.27: Andrian Candu a declarat că premierul Pavel Filip a dat asigurări că în cel mai scurt timp Raportul de activitate al Guvernului pentru anul 2017 va fi expediat deputaților. Propunerea PLDM ca în ședința de săptămâna viitoare să fie audiat acest Raport nu a fost susținută decât de 34 de deputați.

Urmăriți live ședința Parlamentului:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *