LIVE// Ședința Parlamentului: ce examinează deputații pe ultima sută de metri din 2017

La 22 decembrie are loc ultima ședință a Parlamentului din acest an. Pe ordinea de zi figurează 16 subiecte. În lectură finală urmează a fi examinate  Proiectul legii cu privire la organizațiile de creditare nebancară,  Proiectul legii cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului și Proiectul legii cu privire la actele normative.

Vedeți aici subiectele de pe ordinea de zi a ședinței legislativului din 22 decembrie 2017.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *