LIVE/ Ședința Guvernului. Zece subiecte pe ordinea de zi

Membrii Cabinetului de miniștri se întrunesc în ședință, astăzi, 9 octombrie. Pe ordinea de zi sunt zece subiecte.

13:19 Proiectul de hotărâre pentru modificarea punctului 11 din anexa nr. 1 la Hotărîrea Guvernului nr. 125/2018 cu privire la Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”a fost aprobat. Documentul integral.

13:18 Proiectul de hotărâre pentru modificarea unor anexe la Hotărîrea Guvernului nr. 102/2018 cu privire la comisiile interguvernamentale de colaborare economică, comercială, științifică şi tehnic a fost aprobat. Documentul integral.

13:16 Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea cerințelor și procedurilor administrative de certificare pentru navigabilitate și mediu a aeronavelor și a produselor, pieselor și echipamentelor aferente, precum și certificarea organizațiilor de proiectare și producție a fost aprobat de guvern. Documentul integral.

13:15 Guvernul a aprobat proiectul privind modificarea anexei nr. 2211 la Hotărîrea Guvernului nr. 351/2005 cu privire la aprobarea listelor bunurilor imobile proprietate publică a statului și la transmiterea unor bunuri imobile. Documentul integral.

13:13 Cabinetul de miniștri a aprobat lista bunurilor materiale eliberate din rezervele materiale de stat pentru comercializare la prețuri reduse, în vederea împrospătării şi înlocuirii, conform anexei. Proiectul integral.

13:12 La Cahul va fi edificat bustul poetului Mihai Eminescu. Cheltuiele vin din donații. Proiectul de decizie a fost aprobat de Guvern.

13:11 Executivul a aprobat Hotărârea cu privire la eliberarea unor bunuri din rezervele materiale de stat. Documentul integral

13:05 Viorelia Lazăr a fost numită secretar general la Ministerul Finanțelor

13:02 Agenda a fost aprobată de cabinetul de miniștri.

Ședința începe la 13:00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *