Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Ședința Guvernului. Zece subiecte…

LIVE Ședința Guvernului. Zece subiecte pe ordinea de zi

Membrii Cabinetului de miniștri se întrunesc în ședință, astăzi, 9 octombrie. Pe ordinea de zi sunt zece subiecte.

13:19 Proiectul de hotărâre pentru modificarea punctului 11 din anexa nr. 1 la Hotărîrea Guvernului nr. 125/2018 cu privire la Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”a fost aprobat. Documentul integral.

13:18 Proiectul de hotărâre pentru modificarea unor anexe la Hotărîrea Guvernului nr. 102/2018 cu privire la comisiile interguvernamentale de colaborare economică, comercială, științifică şi tehnic a fost aprobat. Documentul integral.

13:16 Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea cerințelor și procedurilor administrative de certificare pentru navigabilitate și mediu a aeronavelor și a produselor, pieselor și echipamentelor aferente, precum și certificarea organizațiilor de proiectare și producție a fost aprobat de guvern. Documentul integral.

13:15 Guvernul a aprobat proiectul privind modificarea anexei nr. 2211 la Hotărîrea Guvernului nr. 351/2005 cu privire la aprobarea listelor bunurilor imobile proprietate publică a statului și la transmiterea unor bunuri imobile. Documentul integral.

13:13 Cabinetul de miniștri a aprobat lista bunurilor materiale eliberate din rezervele materiale de stat pentru comercializare la prețuri reduse, în vederea împrospătării şi înlocuirii, conform anexei. Proiectul integral.

13:12 La Cahul va fi edificat bustul poetului Mihai Eminescu. Cheltuiele vin din donații. Proiectul de decizie a fost aprobat de Guvern.

13:11 Executivul a aprobat Hotărârea cu privire la eliberarea unor bunuri din rezervele materiale de stat. Documentul integral

13:05 Viorelia Lazăr a fost numită secretar general la Ministerul Finanțelor

13:02 Agenda a fost aprobată de cabinetul de miniștri.

Ședința începe la 13:00.