VIDEO/ România. Klaus Iohannis participă la un dialog cu jurnaliștii

A început dezbaterea electorală a lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie. Între timp, Viorica Dăncilă îşi organizează propria dezbatere electorală care a început cu o oră mai devreme. Dezbaterea are loc înainte de turul doi la alegeri prezidențiale 2019, care vor avea loc duminică, 24 noiembrie.

Klaus Iohannis anunță că este un dialog de campanie electorală: „Avem un format neobișnuit dar care în accepțiunea mea va genera teme foarte interesante. Teme aranjate nu există. Fiecare participant vine cu punctul pe care îl consideră corect, adecvat, interesant”, a susținut Iohannis.

Întrebat de jurnaliști ce garanții oferă românilor pentru a avea o viață mai bună, acesta a răspuns:

Mă voi implica total pentru România normală. Acesta e mai mult de un slogan, e o dorință pe care o au mulți români. Dar ce înseamnă acest normal? Înseamnă prosperitate, creștere economică, locuri de muncă bine plătite, școli sigure, pacientul este în centrul sistemului de sănătate. Pot să garantez românilor că mă voi implica cu tot ce știu, cu tot ce pot, pentru a lucra împreună cu Guvenrul pentru îmbunătățirea performanței economice a României. Avem soluții, știu ce este de făcut. Este un Guvern nou în funcție, care știe ce e de făcut.
Acum suntem într-o situație care trebuie tratată cu multă atenție, și asta vom face”, a răspuns Iohannis.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt candidații rămași în cursă, după ce în primul tur au obținut cele mai multe voturi din partea alegătorilor. Klaus Iohannis a fost votat de 37,82% dintre alegători, iar Viorica Dăncilă de 22,26%.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *