(LIVE) Miniștrii se întâlnesc în ședință. Subiecte prezintă șeful CNA și directorul Agenției Medicamentului

Are loc ședința Guvernului din 12 martie. Pe ordinea de zi figurează 21 de subiecte.

Ordinea de zi a ședinței Guvernului din 12 martie poate fi accesată AICI.

Potrivit ordinei de zi afișată de Executiv, urmează a fi aprobat Proiectul de lege privind avertizorii de integritate, care va fi prezentat de șeful Centrului Național Anticorupție (CNA), Bogdan Zumbreanu. Cu propuneri de modificare a Hotărârii Guvernului cu privire la Regulamentul, structura și efectivul-limită ale Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, urmează să se prezinte în fața miniștrilor șeful instituției, Vladislav Zara.

14.00 Ședința a luat sfârșit.

13.55. Guvernul a aprobat Regulamentul cu privire la modul de operare cu tichetele de masă

13.05. Premierul Pavel Filip comentează demisia ministrului Justiției, Alexandru Tănase.

Pavel Filip susține că demisia lui Alexandru Tănase de la șefia Ministerului Justiției este o modalitate de a răspunde la „atacurile de denigrare” a imaginii sale și un „mod de a proteja Guvernul de aceste atacuri”. Premierul afirmă în perioada scrută în care Alexandru Tănase a exercitat funcția de ministru al Justiției s-au reușit foarte multe, inclusiv „s-a elaborat o mică reformă a Justiție, care oricum va fi pusă în aplicare”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *