LIVE/ Discursul lui Dodon în cadrul Recepției oficiale de Ziua Independenței

Șeful statului Igor Dodon are un discrus în cadrul recepției oficiale date cu ocazia aniversării a 28-a de la declararea indepdenendenței R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. moldovean

    Imi place greseala din descriere:
    “Șeful statului Igor Dodon are un DISCRUS în cadrul recepției oficiale date cu ocazia aniversării a 28-a de la declararea indepdenendenței R. Moldova.”
    Intr-adevar are un disc rus. O intreaga colectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *