LIVE/ Dialog cu cetățenii în fața Guvernului. Cabinetul de miniștri răspunde la întrebări

De Ziua Independenței, Maia Sandu a anunțat dialog cu cetățenii în fața clădirii Guvernului.

La ora 17.00, prim-ministra și membrii Cabinetului de miniștri pe care îl conduce au ieșit în fața clădirii pentru a răspunde la întrebările cetățenilor.

Printre problemele puse de cetățeni în fața guvernanților se numără impozitele mari, pensiile mizere, justiția coruptă, drumurile rele, fenomenul migrației etc.

Ministra Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Georgeta Mincu a anunțat că Guvernul a cumpărat două tone de struguri de la producătorii autohtoni pentru a-i împărți participanților la sărbătoarea din PMAN dedicată Zilei Independenței.

Prim-ministra Maia Sandu și viceprim-ministrul Andrei Năstase au fost înconjurați de cetățeni și abordați cu întrebări și solicitați să se implice în rezoltarea problemelor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *