LIVE/ Declarațiile PSRM înainte de ședința Parlamentului: „Asemenea scenariu, propus de ACUM, nu poate fi”

Socialiștii au respins soluția de compromis anunțată de blocul electoral ACUM.

„Noi am analizat propunerea și scenariul anunțat de cei din blocul electoral ACUM și am decis că un astfel de scenariu nu poate fi. Asta a fost doar o fumigenă pentru noi”, a declarat Bolea.

Deputații din fracțiunea parlamentară a blocului electoral au venit cu o soluție de compromis după ce socialiștii au anunțat că dacă premierul Maia Sandu nu retrage proiectul prin care Guvernul și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, PSRM va înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

„Noi, cei din blocul ACUM, am intervenit cu o soluție. Am putea retrage proiectul de hotărâre a Guvernului doar dacă, tot la ședința de astăzi a Parlamentului, este introdusă pe ordinea de zi o lege în acest sens. Adică împreună cu socialiștii să votam în două lecturi o lege similară cu cea adoptată de Guvern”, a declarat Slusari.

„Nu cred că este cazul de trecut la diferite acuzații. Noi am venit cu o soluție de mijloc, domnul Dodon urmează să le transmită socialiștilor ce am discutat noi aici. Acum, așteptăm reactia PSRM la propunerea noastră. Pană la ora 15:00 suntem în contact cu cei din PSRM”, a mai adăugat Grosu.


loading...

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *