Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Declarația PDM pe ultima…

VIDEO Declarația PDM pe ultima sută de metri până la dizolvarea Parlamentului

Democrații susțin că regretă faptul că nu a fost găsit un consens și că va fi necesară organizarea alegerilor anticipate. Aceștia învinuiesc socialiștii și Blocul ACUM de faptul că au pus interesele lor personale mai presus decât interesele cetățenilor.

După ce Igor Dodon a declarat că cel mai probabil vor avea loc alegeri anticipate, democrații au convocat Consiliul Național al partidului, iar ulterior au organizat și un briefing de presă. Poziția partidului cu referire la decizia PSRM nu a fost însă prezentată de Vladimir Plahotniuc, ci de Andrian Candu și Pavel Filip.

„Cu regret, în aceste trei luni de zile am văzut că discuțiile dintre Blocul ACUM și socialiști s-au axat, în mare parte, doar pe funcții. Niciodată nu am auzit în aceste trei luni de zile să se discute despre nevoile și necesitățile oamenilor”, a declarat Andrian Candu în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, Andrian Candu a declarat că în buget nu au fost prevăzuți bani pentru alegeri anticipate, așa că democrații vor căuta soluții pentru ca partidele care au acces în Parlament să acopere cheltuielile pentru organizarea alegerilor anticipate.

Citiți și: