LIVE/ Conferință de presă susținută de Maia Sandu și comisarul european Johannes Hahn

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri de extindere Johannes Hahn a efectuat astăzi o vizită de lucru la Chișinău pentru a se întâlni cu principalii actori politici și a discuta despre cele mai recente evoluții din țară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Elena

    Oameni buni, treziți-vă! Guvernul Sandu a blocat proiectele importante pentru cetățeni, 200 de lei pentru toți copii, au blocat Prima Casă, trebuie stopa mașina asta a rușilor odată și să ne bucurăm de stabilitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *