Liderul PNL, Ludovic Orban: „ACUM reprezintă forța politică ce poate asigura revenirea la democrație”

Încă o reacție din România în favoarea Guvernului Sandu. Liderul Partidului Național Liberal (PNL) Ludovic Orban a transmis un mesaj de susținere a executivului condus de Maia Sandu, poziție, de altfel, pe aceași undă cu aceea a Uniunii Europene.

„Sunt alături de Andrei Nastase și Maia Sandu în dificila bătalie pe care o duc în Republica Moldova. ACUM reprezintă forța politică ce poate asigura revenirea la democrație. Ei sunt singurii care pot să readucă în serviciul cetațeanului instituțiile unui stat capturat.
Echipa condusă de Maia si Andrei reprezintă garanția readucerii Republicii Moldova pe drumul integrării în Uniunea Europeană, unicul drum care poate oferi cetațenilor basarabeni șansa libertății, demnității si prosperității”, a scris Ludovic Orban pe contul de Facebook.

FOTO: facebook.com/ludovic.orban.79


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. TITIREZ

    Ei,nu vorbiți ! Zău ? Chiar așa a zis mnealui ? Salutări din ROMANIA ! Dar nu de la PSD !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *